1er aniversari de SOS Lloret

Aquest passat cap de setmana (17 i 18 de juliol) es va cel·lebrar el 1r. aniversari de SOS Lloret.

L’associació ciutadana va organitzar una gran festa d’aniversari on no va faltar de res: taules rodones per parlar sobre la contemporaneitat de les plataformes en defensa del territori a la Selva Marítima, un cercavila pel poble de Lloret, un berenar popular i un gran concert de cloenda, a càrrec de Kontraband, per arrodonir la festa.

1er aniversari SOS Lloret

Al llarg de la festa també es va llegir un manifest a la ciutadania de Lloret on es passava balanç de tot aquest any en defensa del territori de Lloret, es donava les gràcies al suport de les més de 13.000 signatures, i el suport de més de 40 entitats locals, que l’associació va aconseguir recollir per salvar, entre tots, els paratges de Sant Quirze, Cala Banys i Costa Marcona.

1er aniversari SOS Lloret

També s’apuntaven els nous reptes que l’associació, amb el suport del municipi, vol empendre. Un d’aquests nous reptes és l’inici d’una nova campanya de recollida de signatures per aconseguir aturar l’actual projecte de perllongació de la C-32 fins a Lloret de Mar, i buscar alternatives reals i eficients als problemes de mobilitat que pateix el municipi. En el primer dia de recollida de signatures es va aconseguir el suport de 300 firmes.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s