Taula rodona entre entitats.

El passat divendres 16 es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament una taula rodona entre SOS Lloret i l’Associació Salvem els Cars de Tossa. La reunió va durar més de dues hores i es va reflexionar sobre el perquè de la creixent aparició d’associacions en defensa del territori, els motius que han portat a que avui en dia hi hagi d’haver una constant vigilància en el nostre territori.

També es va plantejar, en un futur, la unificació de les associacions de la Selva Marítima per tal de crear-ne una de més global. El que està clar és que hi ha molta feina per fer i hi ha molta motivació per part de les diverses associacions.

SOS Lloret taula rodona entitats

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s