Qui som

SOS Lloret és una associació ciutadana que va néixer l’any 2003 amb l’objectiu de defensar i revaloritzar el patrimoni natural, cultural, paisatgístic i identitari de Lloret de Mar i la Selva Marítima, qüestionant el model de creixement urbanístic desmesurat i el model de turisme de masses, totalment obsolets a dia d’avui.

Objectius de l’associació:

  • Aturar el creixement urbanístic depredador que destrueix la nostra geografia i potenciar un creixement basat en la qualitat i realment sostenible amb l’entorn que ens envolta.
  • Vigilar els fenòmens especulatius o urbanístics que agredeixin els nostre patrimoni natural i/o cultural, alertar l’opinió pública i si és necessari, denunciar-los i realitzar accions de protesta contundents que es transmetran als mitjans de comunicació per fer-ne ressò.
  • Organitzar i promoure activitats i difondre informacions, especialment a través de l’educació ambiental, que contribueixin a la valoració, defensa i conservació del territori de Lloret i la Selva Marítima, que capaciti a la població per a l’acció davant els problemes socioambientals i que fomenti el canvi d’actituds vers un desenvolupament sostenible. 

SOS Lloret també forma part de la Plataforma Aturem la C-32 i de SOS Costa Brava.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s