El traçat de la futura carretera

SOS Lloret aplaudeix que l’equip de govern de comenci a treballar en definir una posició pròpia vers el problema de les millores de les infrastructures viàries d’accés al municipi de Lloret de Mar, després de gairebé dos anys de desinformació continuada vers aquest problema als seus ciutadans i ciutadanes.

Malgrat tot, SOS Lloret creu que l’equip de govern hauria de fer un rigorós esforç de concreció per tal d’arribar a una postura clara i visible traçada sobre un mapa.

Des de sempre, SOS Lloret ha apostat per les millores de les comunicacions d’entrada al municipi, a través d’una proposta que doni solució als quatre grans dèficits del poble:

  • Millorar l’accés a l’autopista C-32.
  • Descongestionar el trànsit intern mitjançant la ronda de circumval•lació.
  • Descongestionar el trànsit extern, especialment cap a Blanes.
  • Comunicar el municipi amb l’autopista AP-7 i l’aeroport.

Per tal d’aconseguir aquests quatre objectius, SOS Lloret aposta per la construcció de la Ronda Nord i la seva continuació fins a la carretera de Lloret a Tossa.

Aquesta ronda de circumval•lació ajudaria a descongestionar el trànsit intern i s’hauria d’unir a la C-32 mitjançant una via ràpida, sense accessos a les propietats colindants, sense semàfors ni rotondes i resseguint el traçat actual proposat per l’Associació dels Naturalistes de Girona (ANG), que és un traçat més urbà i respectuós amb el medi ambient que l’actualment programat per la Generalitat. Aquesta via, d’altre banda, hauria de ser d’un carril màxim per banda.

SOS Lloret descarta taxativament qualsevol infrastructura viària que contempli la possibilitat del traçat actual aprovat per la Generalitat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s