Els patges reials porten asfalt a l’Ajuntament

Avui, diada de Reis, tres patges reials s’han adreçat a les portes de l’Ajuntament de Lloret per fer arribar a les formacions polítiques municipals de CiU, PSC i PP de Lloret de Mar, una missiva escrita per Ses Majestats d’Orient en resposta a les cartes de reis que aquestes formacions polítiques varen fer arribar a Ses Majestats.

SOS Lloret patges reials porten asfalt a l'Ajuntament
Les cartes reials que CiU, PSC i PP varen escriure, demanaven ferventment l’arribada de l’autopista a la vila de Lloret de Mar.

Els Reis d’Orient han contestat que si bé és cert que a la vila de Lloret de Mar hi ha un veritable col·lapse circulatori en determinats moments puntuals de l’any, ells mai concediran aquest desig, i menys per l’actual traçat aprovat, ja que aquest regal travessaria boscos d’una riquesa mediambiental immillorable, destrossaria bona part del patrimoni cultural de Lloret (com Sant Pere del Bosc o Les Alegries), i no solucionaria els problemes de mobilitat interns que pateix el municipi.

SOS Lloret patges reials porten asfalt a l'Ajuntament

Ses Majestats, que tot ho saben i tot ho veuen, han aconsellat a les diferents formacions polítiques fer més cas a l’Associació Ciutadana SOS Lloret, ja que ells proposen la creació d’una ronda de circumvalació.

Són conscients del problema circulatori i alhora son també conscients de preservar el patrimoni natural i monumental de la vila.

D’altra banda, i perquè els polítics lloretencs de CiU, PSC i PP no penséssin que el Reis Mags no volien fer cas als seus desitjos, els patges reials els hi ha fet entrega d’un bocí de quitrà, tot esperant això sigui el més a prop que estigui mai Lloret de Mar de tenir una autopista.

SOS Lloret patges reials porten asfalt a l'Ajuntament

Carta de Ses Magestats:

Llunyà, a 5 de gener de 2005.

Estimats membres dels Grups Parlamentaris de CIU, PP, i PSC de la bonica vila costanera de Lloret de Mar.

Es tot un plaer adreçar-nos a vostès des de les llunyanes terres d’Orient. Com molt bé sabeu aviat s’acosta la diada de Ses Majestats d’Orient, aquell dia on grans i menuts ens escriuen ferventment per demanar-nos tots aquells desitjos i regals que volen de cares al nou any que tot just acabem d’encetar.

Aquest nou any que arriba carregat de bons i solidaris propòsits. Entre tot el feix de cartes, correus electrònics, faxos i d’altre mena d’escrits que vàrem rebre al llarg de tot l’any, amb especial il·lusió vam acollir la carta que tan amablement ens vàreu fer remetre. Il·lusionats, la vàrem llegir de dalt a baix tot impacientats i, per sobre de tot, molt esperançats amb la futura tasca de la seva formació política. Però, quan vàrem acabar de llegir-la, la desolació es va apoderar de nosaltres i de tots els nostres reials súbdits.

El vostre desig per aquest any nou era fer arribar l’autopista fins a Lloret de Mar, la gran massa de quitrà enmig de boscos i aniquilant la vostra història i el vostre patrimoni, precisament allò que us defineix com a vila, justament allò que més estimen les lloretenques i els lloretencs.

Per què? Ben cert és que a la vostra vila cal millorar les comunicacions viàries (nosaltres mateixos hem patit llargs col·lapses amb els nostres vells camells) però, què no hi ha cap altre solució? Una solució més respectuosa amb el malmès medi ambient i que realment solucioni els problemes de col·lapse circulatori que pateix el vostre estimat municipi? Una solució que respecti també el vostre passat?

Nosaltres, que tot ho sabem i tot veiem, coneixem de l’existència d’una associació ciutadana al vostre municipi, SOS Lloret.

Ells proposen la creació d’una ronda de circumval·lació. Són conscients del problema circulatori i alhora són també conscients que allò que avui destruïm demà ja no ho tindrem, no ho tindrem per mai més!

Així doncs, per què no fer servir per una vegada la balança del cor? Malgrat tot, com també som conscients que aquest any no us heu portat del tot malament i com que demanàveu amb tanta insistència l’arribada de l’autopista a la vostra missiva, deixeu-nos obsequiar-vos amb aquest humil present, doncs de tot cor desitgem que aquest bocí de quitrà que teniu a les vostres mans sigui el més aprop que estigui mai Lloret de Mar de tenir una autopista.

Molt cordialment,

Ses Majestats de l’Orient.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s