SOS Lloret presentarà recurs contra el nou POUM

SOS Lloret vol mostrar la seva preocupació pel fet que el nou POUM que s’ha aprovat provisionalment significa la continuïtat d’un model urbanístic expansiu heretat del Pla General anterior i que ha de portar Lloret a patir noves i salvatges agressions al territori, agreujant els problemes derivats de la massificació urbanística.

El nou POUM significa un espoli al Patrimoni Natural del poble, un empobriment del bé comú de tots els lloretencs que veurem desaparèixer, en els propers anys, importants zones naturals superant aberracions com la de Santa Clotilde.

SOS Lloret recurs POUM

SOS Lloret veu amb incredulitat com aquest equip de govern ha estat durant més de 2 anys parlant sobre medi ambient i sostenibilitat i acaba aprovant un nou POUM que genera més creixement urbanístic irracional i desorbitat.

Podem afirmar que aquest POUM propicia que durant els propers 15 o 20 anys, el principal motor econòmic de la població sigui la construcció i no pas el turisme de qualitat tant publicitat per l’actual Ajuntament. Veiem com el nou model econòmic de Lloret passa a ser la construcció a força de malbaratar el patrimoni forestal del municipi.

SOS Lloret anuncia que presentarà un recurs contra l’aprovació provisional del POUM al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat (Comissió Provincial d’Urbanisme) per tal que no s’aprovi definitivament.

Així mateix anunciem una campanya d’accions i una campanya informativa per tal d’explicar als lloretencs les repercussions que el nou POUM tindrà pel municipi.

Lloar el nou POUM tal com es fa des de l’Ajuntament comparant-lo amb el Pla General anterior és un disbarat ja que no es pot comparar el context socioeconòmic actual amb el de l’any 1985. Manifestem amb tristesa que mentre la política urbanística d’altres municipis s’encamina cap a la moderació, Lloret es dirigeix al desenfrenament urbanístic.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s