3 anys en defensa del territori!

Aquest dissabte 15 de Juliol, l’Associació Ciutadana SOS Lloret ha celebrat el seu 3er aniversari amb una sèrie d’actes a la Plaça de l’Església. Hem volgut celebrar els nostres 3 anys de vida amb una festa dedicada als més joves del poble, amb jocs de cucanya i una xocolatada popular per a petits i grans.

Amb aquesta festa dedicada als nens i nenes de Lloret, l’Associació vol remarcar la importància que tenen decisions que es prenen avui, com el nou POUM, per al futur de les properes generacions de lloretencs. SOS Lloret reivindica el dret de les generacions futures a heretar un poble en equilibri amb l’entorn natural on ens trobem, sense una planificació urbanística abusiva que contribueixi a una major massificació del municipi.

SOS Lloret 3 anys en defensa del territori

Dels encerts o errors del què decidim avui en depèn el futur de les generacions venidores. Instem un cop més als responsables polítics a ser valents i atenuar un creixement urbanístic que d’aprovar-se tal com està en el document inicial del nou POUM significarà repetir errors passats de massificació, manca de serveis, desaparició de paratges naturals de gran valor, etc.

SOS Lloret celebra tres anys d’esforços per defensar l’immens patrimoni natural del què encara disposem. Tres anys d’esforços per contrarestar l’impuls del creixement urbanístic salvatge i desmesurat al nostre poble. I ho volem celebrar amb tots aquells, que com nosaltres, tenen la convicció que en el respecte cap al nostre entorn s’hi troba la clau de les oportunitats i el benestar del Lloret futur.

Gràcies un cop més a tots aquells qui ens han ajudat a què Cala Banys, Sant Quirze i Costa Marcona no desapareguin.

A tots els qui han ajudat i encara ens ajuden a modificar un projecte com el de l’autopista per tal de preservar els boscos de Sant Pere i per a què sigui un projecte racional amb les necessitats de Lloret.

Gràcies a tots els qui contribuïren en la titànica redacció del plec de propostes per al nou POUM.

Gràcies a tots els qui han contribuït a realitzar estudis de l’estat de les urbanitzacions, estudis ambientals de diverses zones del municipi, propostes diverses de protecció, preservació i millora del nostre patrimoni natural i cultural, denúncies d’infraccions urbanístiques, i un llarg etcètera.

En definitiva, gràcies als que han fet possible que tres anys després de néixer haguem estat capaços de canviar el curs de moltes decisions importants i puguem celebrar aquest aniversari satisfets de la feina feta sense cap més interès que la nostra convicció.

Finalment agrair-vos a tots vosaltres, els mitjans de comunicació, per haver estat altaveu d’aquesta feina, contribuint a què molta gent ens hagi conegut, ens hagi entès, ens hagi seguit i se’ns hagi adherit. Gràcies.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s