3 patges reials a l’Ajuntament

Avui dia 5 de gener, i abans que aquest vespre arribin els Reis Mags d’Orient, tres patges reials s’han acostat a l’Ajuntament de Lloret de Mar per fer-li arribar a l’Alcalde una Carta de Reis escrita per SOS Lloret.

SOS Lloret 3 patges reials a l'Ajuntament

La carta deia el següent:

Estimats Reis Mags de l’Orient,

Aquest any ens hem portat molt i molt bé, tot i ser molt jovenets, i encara que hi ha gent en el nostre poble que vol construir-ho tot, nosaltres us demanen uns quants desitjos petitons:

  • Un SCALEXTRIC per aquells qui volen l’autopista, a veure si així s’obliden d’ella.

  • Un LEGO per tots aquells que volen construir a Sant Quirze, Cala Banys i Costa Marcona.
  • Un TRENET ELÈCTRIC per tots aquells que volien l’arribada del tren a Lloret.
  • Un molt bon joc de “PALS” de GOLF al Sr. Castañé.
  • Un BANYADOR per qui es vulgui mullar pel canvi.
  • I, finalment, quilos i quilos de CARBÓ per tots aquells que han destruït Santa Clotilde.

Com sou màgics sé que per vosaltres no serà gens difícil acomplir els nostres somnis.

Moltes gràcies. Lloret ens diu SOS

SOS Lloret 3 patges reials a l'Ajuntament

Els patges han comentat que ses Majestats s’han llegit la carta, però creuen que els desitjos de SOS Lloret no els han d’acomplir ells, sinó que és una tasca de l’equip de govern de Lloret de Mar i de tota la població.

Juntament amb l’entrega de la Carta, els patges reials han fet una ofrena simbòlica a l’Alcalde, que consistia en un cofre amb llavors de pins (que tan ràpidament estan desapareixent del poble de Lloret).

Amb aquest acte simpàtic des de SOS Lloret volem, en primer lloc, felicitar l’any a tot l’equip de govern de Lloret de Mar, i en segon terme, fer esment dels nostres objectius als nostres governants:

  • Que començarem a treballar, a partir d’avui mateix, en la redacció d’un acord de mínims en contra de l’autopista amb tots els termes municipals afectats per la perllongació de la C-32. Incitant un debat entre els consistoris respectius per trobar la millor solució respectant el nostre entorn.

  • Que més d’11.000 persones no volen la construcció de Sant Quirze, Cala Banys i Costa Marcona.. Que el desastre de Santa Clotilde no s’ha esborrat de la memòria dels lloretencs i que hi ha gent disposada a treballar per intentar salvar les zones del sector que falten per urbanitzar.

  • Que l’actual equip de govern de Lloret de Mar actuï amb firmesa contra tota aquella gent que vol convertir el nostre poble en una ciutat dormitori.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s