Visita del Molt Honorable Jordi Pujol

Aprofitant la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, el Sr. Jordi Pujol, a Lloret de Mar el dia 18 d’octubre de 2003 per inaugurar l’IES Rocagrossa, una desena de membres de l’associació ciutadana SOS Lloret havia previst fer-li saber al nostre President, les repercussions negatives que suposaria l’arribada al municipi de l’autopista i les construccions de St. Quirze, Cala Banys i Costa Marcona (últimes zones verdes de Lloret de Mar), i demanar-li una intervenció clara per tirar enrere aquests projectes.

SOS Lloret visita Jordi Pujol

Aprofitant la inauguració d’un nou centre docent a Lloret de Mar s’havia redactat un pamflet informatiu on s’instava a que des de l’educació s’inculqués un major grau de compromís amb el medi ambient de Lloret de Mar, ja que la nova fornada de lloretencs que sortirà d’aquestes aules serà, en el dia de demà, qui tirarà el poble endavant.La sorpresa ha estat que les forces de seguretat no ens han deixat entrar dins del recinte, tot i que les entitats i associacions del poble hi eren convidades.

Malgrat tot, a la cloenda de l’acte i quan el president marxava, hem pogut lliurar-li un pamflet on es recollien les nostres demandes i desplegat una pancarta amb el lema: Sr. Pujol: + educació, prou especulació.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s