Neteja popular a Cala Banys i trobada a Blanes

El 17 d’agost, SOS Lloret va organitzar una neteja popular a Cala Banys i per la tarda es va dirigir cap a Blanes per muntar la paradeta juntament amb els nostres amics de Blanes, “Salvem Pinya de Rosa” i la plataforma Planacuma de Maçanet.

L’acte a Cala Banys va ser molt positiu. Assistíren una cinquantena de persones, membres de l’associació i gent voluntària del poble que es preocupa per l’entorn. Tot hi el gran xàfec que ens va caure vam poder recollir un munt de brossa. A més ens va servir per apreciar més l’entorn de Cala Banys i descobrir-ne alguns detalls. A continuació podeu veure el contenidor abans de començar i al acabar.

SOS Lloret neteja popular Cala Banys

A la tarda vam estar a Blanes recollint un munt de firmes i informant a les persones interessades sobre l’estat actual de les zones en perill que hi ha a Lloret.La plataforma Planacuma va muntar una petita carpa amb informació sobre el parc temàtic de la música del qual en volen evitar la seva construcció, ja que acabaria amb la l’activitat de pagesia que queda al poble, entre d’altres coses. També la Plataforma “Salvem Pinya de Rosa” va exposar la seva parada amb diversa informació sobre Pinya de Rosa.

SOS Lloret trobada Blanes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s