Xerrada informativa

PIM, PAM, PUM. ENS JUGUEM EL FUTUR DE LLORET!

L’entitat ciutadana SOS Lloret ha organitzat per al pròxim dijous dia 6 d’abril una xerrada informativa sobre les repercussions del fet urbanístic a Lloret de Mar. Aquesta xerrada, que es durà a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament a les 8 de la tarda, s’ha d’emmarcar dins la voluntat de l’entitat de donar a conèixer i informar al ciutadà sobre com pot afectar en el present i en el futur les decisions urbanístiques i mediambientals que s’estan prenent en aquests moments a la nostra vila.

Actualment, Lloret es troba immers en la creació d’un nou Pla d’ordenació urbana municipal (POUM), i acabat el període per presentar les corresponents al·legacions, l’Ajuntament està estudiant totes les que s’han presentat per decidir si les incorpora o no al projecte final.

És per aquest motiu que SOS Lloret ha cregut convenient realitzar aquest col·loqui informatiu sobre urbanisme i mediambient.

La intenció de l’entitat al fer aquesta xerrada és la de crear o donar unes eines de treball sobre les quals puguin treballar tots aquells que estiguin interessats en el futur del nostre poble, ja sigui Ajuntament o partits que formen el consistori, entitats o ciutadans particulars.El que es pretén és crear un fòrum de debat obert i on tothom pugui expressar la seva opinió.

Per fer això possible, intervindran a la xerrada:

Dra. Carolina Martí i Llambrich
Geògrafa. Professora de la Universitat de Girona. Membre del Laboratori d’Anàlisi i Gestió del Paisatge de la UdG.

Ramon Botet i Pont.
Expert en Mediambient i Desenvolupament.

Maria Antònia Leal i Sayrol.
Presidenta de l’Agenda XXI de Lloret de Mar.

SOS Lloret xerrada informativa POUM

Cliqueu per ampliar el cartell

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s