Novament… 3 patges reials a l’Ajuntament

Avui, diada de Reis, i com ja és tradicional, tres patges reials s’han adreçat a les portes de l’Ajuntament de Lloret per fer arribar als regidors i regidores de l’Ajuntament de Lloret de Mar, una missiva escrita per Ses Majestats d’Orient en resposta a la carta que els boscos de Lloret de Mar han fet arribar a Ses Majestats.

En la carta que els boscos de Lloret varen escriure, demanaven a tots els partits polítics del consistori de Lloret de Mar, l’esforç i valentia suficient per vetllar per la preservació i conservació del patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar, doncs és d’aquesta manera, com podrem assegurar a les generacions futures tot l’important patrimoni que encara ens resta.

SOS Lloret 3 patges reials a l’Ajuntament

Ses majestats s’han assabentat que des del consistori s’està treballant en la redacció del nou POUM, però com que ells no entenen de tràmits administratius (aprovacions inicials, esmenes, etc…), encara que si que han pogut veure com en les darreres dècades Lloret ha patit la desforestació de zones de gran valor natural i paisatgístic, volen que això no es torni a repetir mai més, ni aquí ni enlloc.

Però com que acomplir aquest desig no és competència de Ses Majestats d’Orient, han traslladat a l’Ajuntament de Lloret els desitjos dels boscos del seu municipi per a que això sigui possible. I d’aquesta manera, i com a acte de bona voluntat, els tres patges reials els han lliurat un pi provinent de les llunyanes terres d’Orient per a que sigui trasplantat en aquestes boniques terres lloretenques.

SOS Lloret 3 patges reials a l’Ajuntament

Carta a Ses Majestats d’Orient:

Estimat regidor del Consistori Municipal de la bonica població costanera de Lloret de Mar.

Com ja va essent habitual en els darrers anys, ens posem en contacte amb vostè, en representació de Ses Majestats d’Orient, per fer-vos arribar un desig que hem llegit en una de les infinites cartes que hem estat rebent en les darreres setmanes i que ens veiem en l’obligació de fer-vos arribar, ja que nosaltres ens veiem incapacitats, sincerament, per mirar d’acomplir.

La carta en qüestió ve signada pels boscos de Lloret de Mar… sí, sí! Heu llegit correctament… signada pels boscos de Lloret de Mar… i és que no tan sols les persones tenen dret a demanar desitjos en la Diada de Reis, Ses Majestats d’Orient també vetllen per acomplir els desitjos de tots aquells éssers vius que poblen la Terra, entre ells, i com no podia ser d’altra manera, els nostres estimats boscos (si-us-plau, aquest és un secret que ens veiem obligats a desvetllar, ara i aquí, per poder dur a terme el desig que els boscos de Lloret de Mar ens han demanat, confiem en la seva discreció per no filtrar la notícia a la premsa).

Els boscos de Lloret de Mar s’han assabentat, que des del consistori de Lloret de Mar s’està treballant en l’aprovació d’un nou POUM. Estimat regidor, malauradament ells no entenen d’aprovacions inicials, d’esmenes, de període d’al·legacions,… però el que sí que ells entenen, perquè són fets basats en l’experiència i que queden gravats per sempre més en el record, és el que han arribat a patir en les darreres dècades en aquest municipi, i és per això que, essent els boscos de Lloret de Mar plenament conscients de la gran importància de l’aprovació d’aquest nou POUM, us volen demanar que treballeu amb fermesa, des de tots els grups polítics municipals, per vetllar per la preservació del patrimoni natural de Lloret de Mar, doncs és, sens dubte una de les millors eines que teniu per encarar el futur i quelcom d’un valor incalculable que les futures generacions tenen el dret a conèixer, i no només a poder gaudir-ho en les fotografies classificades a l’Arxiu Municipal.

Estimat regidor, entendrà ara que acomplir aquest desig no és competència nostra, nosaltres únicament podem actuar com a portadors d’aquest preuat i sincer desig, tot confiant en què els boscos de Lloret de Mar no se sentiran desenganyats, un cop més, si deleguem aquest desig sota la vostra responsabilitat.

Si-us-plau, a mode de present, i com a acte de bona voluntat, deixeu-nos fer-vos lliurament d’aquest pi de les llunyanes terres d’Orient, perquè sigui replantat en aquestes boniques terres costaneres que tant ens agrada visitar i que tant més ens agradaria continuar visitant.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s