Projecte d’estabilització de la platja gran de Lloret. Alerta!

Ecologistes en Acció de Catalunya s’ha posat en contacte amb SOS Lloret per tal de recavar el seu parer sobre el projecte d’estabilització de la platja gran de Lloret. Es tracta d’un projecte que el Ministerio de Medio Ambiente ha fet arribar a vàries organitzacions ecologistes i en defensa del territori amb la intenció de sondejar la seva opinió sobre els diferents aspectes ambientals que envolten el projecte.

SOS Lloret, tractant-se d’un tema tant delicat i de tanta transcendència pel nostre territori, ha fet arribar aquest projecte als diferents partits polítics locals, així com també a varis experts independents, entre ells el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, per poder conèixer amb més detall i fonament científic les conseqüències que se’n podrien derivar de la realització d’aquestes obres a la principal platja de Lloret.

Podeu descarregar-vos i veure el projecte sencer fent clic a sobre de la imatge.

Dics platja Lloret de Mar

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s