Bicicletada Popular

SOS Lloret organitza pel proper diumenge 21 de setembre una bicicletada popular que recorrerà diversos carrers del poble i acabarà a l’Ermita de Sant Quirze.

El punt de trobada és la Plaça Dr. Adler i l’hora a les 17.30h. L’itinerari passarà pel carrer St. Pere, el Passeig Marítim, la Riera i finalment l’arribada a Sant Quirze, on se servirà un petit refrigeri pels participants i es llegirà un manifest que reflexiona sobre el dia mundial de la mobilitat sostenible i l’amenaça que pateix la zona de Sant Quirze per part d’un pla parcial que es troba actualment aprovat i que preveu la construcció de 920 habitatges.

D’aquesta manera SOS Lloret pretén celebrar un dia abans, el dia de la mobilitat sostenible i enllaçar aquesta festivitat amb la reivindicació del paratge de Sant Quirze com a parc urbà. SOS Lloret s’oposa totalment a qualsevol intent d’urbanitzar aquest paratge boscós de la vil·la que té gran valor d’identitat per als lloretencs, així com altres dos paratges que també es troben en perill de ser urbanitzats; Cala Banys i Costa Marcona.

L’entitat porta recollides més de 8.000 firmes en dos mesos per tal de preservar verges aquestes tres zones de Lloret.

Aquí podeu veure algunes de les fotos d’aquesta bicicletada.

SOS Lloret bicicletada popularSOS Lloret bicicletada popular

SOS Lloret bicicletada popularSOS Lloret bicicletada popular

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s