SOS Lloret aplaudeix la suspensió de llicències.

SOS Lloret manifesta el seu total suport a la iniciativa del consistori de decretar una suspensió de la tramitació de llicències per a 8 parcel·les del sector de Santa Clotilde situades a la zona de ponent de la platja de Fenals.

Des de SOS Lloret entenem que aquesta zona forma part del Corredor Litoral que uneix Pinya de Rosa, Santa Cristina, Cala Boadella i la citada part de ponent de la platja de Fenals. Aquest fantàstic passeig natural conserva una gran qualitat paisatgística i botànica amb diversos jardins d’una riquesa extraordinària.

En el recent Congrés de l’entitat es decidí tirar endavant una proposta per a què tot el Corredor del Litoral quedi inclòs dins la zona PNIN de Pinya de Rosa. Aquesta proposta es detallarà amb profunditat un cop s’hagi treballat amb l’Associació Pinya de Rosa i s’hagi parlat amb els agents implicats.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s