Pancarta gegant al campanar de Lloret com a recordatori als polítics

L’Associació Ciutadana SOS Lloret ha penjat una gegantesca pancarta del campanar de l’església de Lloret de Mar. Les dimensions d’aquesta pancarta són de 17 metres d’alçada per 3 metres d’amplada, i s’hi pot llegir “Lloret et diu SOS”.

SOS Lloret pancarta campanar

Amb aquesta acció, SOS Lloret vol recordar a les formacions polítiques, sobretot a aquelles que formin el nou govern de la Generalitat, que és imprescindible una moratòria urbanística a tota la costa. Els polítics tenen el deure de vetllar per l’entorn natural i per la sostenibilitat real de Catalunya.El creixement urbanístic desmesurat que viu la nostra costa i en particular la de Lloret de Mar no té precedent, i està provocant la destrucció d’un patrimoni públic essencial per canviar el model turístic actual.

La pancarta quedarà instal·lada al campanar per un període de temps encara no estipulat, actuant de recordatori als polítics per tal que atenguin els deures que des de la ciutadania se’ls reclama.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s