Al·legacions al PEIN-PNIN de Pinya de Rosa

L’associació ciutadana SOS Lloret ha presentat al·legacions a la delimitació del PEIN–PNIN de Pinya de Rosa. Aquesta delimitació està aprovada inicialment i aquest cap de setmana s’exhauria el termini per presentar al·legacions.

SOS Lloret ha presentat tres al·legacions:

1. Que els límits de la zona classificada com a PEIN s’ampliïn incorporant tot el territori litoral existent des de la Platja de Santa Cristina fins a la pineda de la Platja de Fenals. D’aquesta manera es correspondria l’espai del PEIN – PNIN amb la totalitat del Corredor Biològic dels Jardins Botànics.

2. Incloure sectors propers a les Urbanitzacions de La Soleia i La Costa d’En Gallina, i a banda i banda de la Carretera de Lloret a Blanes per tal d’assegurar la connectivitat entre l’espai declarat PEIN i els grans boscos de l’interior (Sant Pere del Bosc, Montbarbat,…)

3. Demanar que la gestió de la finca de Santa Cristina recaigui sobre l’Obreria de Santa Cristina ja que la seva gestió fins ara ha permès la conservació d’aquest espai en un òptim estat.

Per altra banda SOS Lloret va participar ahir a la festa de Santa Cristina realitzant una ofrena floral per tal de deixar constància de la voluntat dels lloretencs en què tot el paratge se segueixi preservant.

SOS Lloret ofrena floral PEIN-PNIN Pinya de Rosa

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s