Pancarta al pòdium del Ral·li Catalunya

Aprofitant la celebració del Ral·li Catalunya Costa Brava, SOS Lloret ha tornat a mostrar el seu rebuig a la prolongació de l’autopista C-32 fins al municipi. Dins d’aquesta acció, membres de l’associació han penjat una pancarta al pòdium del ral·li on s’hi podia llegir “Autopista no, alternatives sí”.

SOS Lloret pancarta pòdium Ral·li Catalunya

És per això que, davant l’actual projecte d’ampliar l’autopista C-32 fins a Lloret; un projecte que col·lapsaria encara més el municipi, destrossaria bona part del patrimoni natural i cultural, a més d’afavorir fenòmens especulatius com els viscuts recentment a Santa Clotilde, SOS Lloret proposa la creació d’una ronda de circumval·lació, per un traçat més urbà, que realment ajudi a desdoblar el trànsit rodat que circula per tot Lloret i faciliti la mobilitat interna per moure’s dins del poble, a la vegada que actuï com a via ràpida per anar a trobar l’autopista a Palafolls.

SOS Lloret pancarta pòdium Ral·li Catalunya

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s